Äänimaljahoidot

Tiibetiläiset äänimaljat ovat mieletön tapa purkaa stressiä, ja tasapainottaa hermostoa! Äänimaljat tuottavat värähteleviä ylä-ääniä, jotka voimme tuntea ja aistia kehossamme.

Äänimaljahoidot

Tiibetiläiset äänimaljat

Tiibetiläiset äänimaljat soivat kauniisti, rentouttaen kehoasi ja mieltäsi. Äänimaljojen ääni resonoi, eli myötä värähtelee koko keholla, kehomme nesteiden kautta, aina solutasolle asti.

Hoitokäyttöön tarkoitetut maljat ovat käsin taottuja eri metallilajien seoksista. Hoidoissa käytetään useampia maljoja. Jokaisella maljalla on erilainen sointunsa. Pienimmät maljat soivat korkeammalta, ja tuottavat korkeampi taajuisia ääniä, kuin taas isommat maljat tuottavat matalampia ääniä.

Äänimaljat purkavat kehon stressikuormaa tehokkaasti, ja rentoutuessa mielikin voi vaellella yllättäviin paikkoihin.

Käytän äänimaljoja ryhmärentoutuksissa, sointukylvyissä. Kuten myös yksilöhoidoissa, äänimaljahieronnoissa.

Sointukylpy sopii myös erinomaisesti työyhteisöpäiviin, polttareihin, pikkujouluihin, tai vaikkapa koko perheen, tai kaveriporukan rentoutushetkiin. Kysy tarjous!

Äänimaljahoitoja en suosittele, jos sinulla on sydämentahdistin, tai epilepsia. Syöpähoitojen aikana ei ole äänimaljojen vaikutusta tutkittu.,

Äänimaljahoidot

Historia

Äänimaljat tulevat idästä, ja niiden värähtelevää ääntä on käytetty yli viisituhatta vuotta! Kiinalaiset toivat maljat länsimaisten tietoisuuteen 1950 luvulla. Tiibetissä maljoilla on pitkä historia kehon ja mielen rentoutukseen. 

Maljoja on erilaisia, eri kokoisia ja ne ovat voitu valmistaa metalliseoksista, tai kristallista. Näiden ääni on myös erilainen, ja ne värähtelevät eri taajuksilla. Meillä rentoutuksissa käytetään metalliseoksisia maljoja.

Äänimaljahoito voi auttaa seuraavissa vaivoissa:

  • hermoston epätasapainotiloissa
  • päihde- ja tupakkavieroituksessa
  • unettomuuden apuna
  • ahdistuksessa, tai paniikkihöiriöissä
  • rentoutumisessa
  • erilaisissa kiputiloissa
  • allergioissa
  • iho-ongelmissa
  • hormonitoiminnan tasapainottamisessa 

Hinta

Sointu­kylpy- ryhmä­rentoutus 15€/hlö

Sointukylpy voidaan toteuttaa hoitotilallani Iittalassa, tai voin tulla sinun luoksesi. Aikaa sointukylpyyn varataan tunti. Kysy tarjous!

Hinta

Äänimalja­hieronta 70€/kerta

Äänimaljahieronta on yksilöhoito, ja se tehdään makuullaan. Voit varata ajan hoitolalleni, tai voin tulla luoksesi. Aikaa varataan tunti. Kotikäynnissä matkakulut lisätään.

Scroll to Top