Taru Heinilä​

Tuen kehoa erilaisten hoitomuotojen kautta, sekä valmennan yksilöitä ja ryhmiä.  Tavoitteeni on saada sinut oivaltamaan kuinka hieno kokonaisuus olet, ja saada sinut saavuttamaan oma potentiaalisi!

Innostus kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on saanut minut kehittämään toimintaani, ja mukaan tuli korva-akupunktio. Korva-akupunktion lisääminen kranio-sakraaliterapian oheen, on tuonut hyviä tuloksia mm. unettomuuteen, kiputiloihin, allergioihin ja hermoston epätasapainotiloihin.

Halusin kehittää toimintaani lisää, mikä vei minut Life Coach Academyn suuntaan. Valmistuin ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi lokakuussa 2020. Toimin myös Business Coachina. Coachina toimin yksilöiden, ryhmien ja työyhteisöiden parissa. Coachiin kannattaa ottaa yhteyttä aina uuden äärellä, jos sinulla on tavoitteita, muttet oikein tiedä miten niihin pääsisi parhaiten käsiksi. Kartoitetaan yhdessä tilanteesi, kirkastetaan tavoitteesi, ja tehdään suunnitelma, koska ja miten sinne päästään.

Uudenlaiset valmennukset

Sydäntäni lähellä on tuoda valmennuksia hoitojen oheen, sekä toimia erilaisten ryhmien parissa. Suunnitelmissa on järjestää erilaisia ryhmiä mm. oman elämän johtajuuteen, stressiin- ja ajanhallintaan. Innostus ryhmien kanssa työskentelyyn vain kasvaa, ja minulta voikin tilata monipuolisia ryhmä- ja työelämävalmennuksia. Lupaan luovan, kekseliään ja erilaisten tarpeiden huomioivan valmennuksen.

Mielenkiinto valmentamiseen vain kasvaa, ja valmistuin syksyllä 2021 Psykologisen joustavuuden coachiksi. Tämä pitää sisällään uusinta kognitiivisen terapianmuotoa, hyväksymis- ja omistautumisterapiaa (HOT). HOT lisää psyykkistä hyvinvointia, ja käytän näitä työkaluja myös kroonisen kivun kanssa taistelevien asiakkaiden kanssa.

Äänimaljat ja hirudoterapia

Lisäksi olen tuonut hoitoihin mukaan tiibetiläiset äänimaljat. Äänimaljojen avulla pääset rentoutumaan hektisen elämän keskellä. Teen yksilöhoitoja äänimaljoilla, sekä ryhmille sointukylpyjä. Äänimaljat ovat ihana tapa purkaa stressiä, ja tehostaa aivojen toimintaa. Yhdistelenkin maljoja muihin hoitoihin, ja valmennuksiin.

Uutena meillä on hoidoissa mukana hirudoterapia. Hirudoterapia, eli iilimatohoitoja. Iilimadoilla on huono maine. Kaikki muistaa lapsuudesta kuinka ällöttävät madot iskivät sääreen, kun uit. Nämä tummat madot ovat kuitenkin äärimmäisen tehokkaita. Hyvien hoitotulosten vuoksi, olenkin halunnut ottaa ne mukaan omaankin toimintaani. Iilimadot ovat äärimmäisen tehokkaita apureita mm. iho-ongelmissa ja tuki-ja liikuntaelin vammoissa.

Kraniokoulutus

Aloitin kraniosakraaliterapeuttien kouluttamisen syksyllä 2020. Olen itse valmistunut Tampereen kraniosakraali- ja akupunktiokoulusta, Merja Nisosen opista. Merja olikin ensimmäisen kurssini mukana apuopettajana. Merjan eläköityessä koulutuksiin mukaan on tullut Tiina Hynninen. Tiina on äärimmäisen taitava, ja herkkä hoitaja, jolta onnistuu niin kraniosakraaliterapia, kuin erilaiset lihashuollot ja rangan manipulaatiot.

Tule tutustumaan erilaisiin hoitoihin, ja sukella syvemmälle omaan itseesi.

Tapaamisiin!

-Taru

Olen aiemman työurani tehnyt hoitajana, ja olen toiminut erikoissairaanhoidossa ja perusterveydenhuollossa, mm. vanhusten parissa. Hoitotyötä tein lähes 15 vuoden ajan. Vankka ammattitaito hoitotyön puolelta on auttanut kehittämään täysin omanlaisen käsialan kraniosakraaliterapiassa. Olen opiskellut myös biodynaamista-kraniosakraaliterapiaa, joka myös näkyy hoidoissani, sekä koulutuksissani. Olenkin lisännyt omiin koulutuksiini paljon uusia tekniikoita, ja päivittänyt vanhoja.

Kokemuksia

Asiakkaiden kokemuksia

Scroll to Top