Palvelut

Toimiva keho on kokonaisuus, jonka oleellinen osa on myös mielen tasapaino. Palveluni tukevat terveyttä sekä hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja yksilön tarpeita kuunnellen.

I

Kraniosakraaliterapia

Kokonaisvaltainen ja pehmeä manuaalinen hoitomuoto. Kraniohoidon avulla tuetaan kraniosakraalijärjestelmän tasapainottumista sekä kehon itsekorjautumismekanismiä.

II

Äänimaljahoidot

Lempeä äänimaljahoito resonoi kehossa aina solutasolla saakka. Harmoninen äänimaailma johdattaa syvään rentoutumiseen ja hoitaa niin kehoa kuin mieltäkin.

III

Hirudoterapia

Kehoa puhdistava ja immuniteettia vahvistava hirudoterapia eli iilimatohoito on vanha hoitomuoto, jota on käytetty erilaisiin sairauksiin yli kolmen vuosisadan ajan.

IV

Korva-akupunktio

Kiinalaisessa lääketieteessä ja vyöhyketerapiassa kaikkien elinten nähdään heijastuvan korvaan. Hoidon aikana käydään läpi kehon eri heijastepisteitä eli akupisteitä.

V

Coaching

Ratkaisukeskeinen valmennus auttaa sinua löytämään voimavarasi ja hyödyntämään niitä elämäsi eri tilanteissa. Coachina toimin tukenasi tavoitteidesi saavuttamisessa.

VI

Ratsastaminen

Ratsastustunteja luotettavilla ja kokeneilla hevosilla, jotka ovat tottuneet eri tasoisiin ratsastajiin. Tunteja järjestetään pienryhmissä ja yksityistunteina.

VII

Kraniokoulu

Kouluttaudu kraniosakraaliterapeutiksi ja opi uusia tapoja kehon ja anatomian tulkintaan sekä hoitamiseen hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.

Scroll to Top